• URZĄDZENIE KUCHENKA DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH SOUS VIDE - HENDI 225448

Symbol: 1000783 Przem
2034.67
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 0
Kurier 0
Paczkomaty InPost 16.99
Kurier (Pobranie) 20
Dostępność Duża dostępność
Zostaw telefon
Numer producenta: HENDI 225448

Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach SOUS-VIDE to oszczędność nakładu pracy oraz zachowane wartości odżywcze potraw. Sous vide ogranicza kurczenie się żywności, która dzięki temu jest bardziej soczysta. Podczas gotowania potrawy są pasteryzowane, związku z czym dłużej zachowają przydatność do spożycia.  Zastosowanie urządzenia Sous Vide optymalizuje pracę w kuchni.

Cechy produktu:
  • - Sposób przygotowywania posiłków, w którym jedzenie jest próżniowo pakowane w worki i gotowane w odpowiedniej temperaturze,
  • - Idealne do restauracji typu a la carte,
  • - Odpowiednie do przygotowywania jedzenia poza godzinami największego ruchu,
  • - Pozwala zachować stałą jakość serwowanych potraw,
  • - Bardzo precyzyjny termostat z możliwością regulacji temperatury od 35 do 90°C z dokładnością co do 0,1°C,
  • - Obudowa wykonana w całości ze stali nierdzewnej,
  • - Możliwość szczelnego zamknięcia dzięki pokrywie z uszczelką silikonową,
  • - Urządzenie posiada prosty i duży wyświetlacz,
  • - Kran pozwala spuścić wodę z urządzenia po zakończonym gotowaniu,
  • - Pojemność 20 l, urządzenie jest kompatybilne z pojemnikami GN 1/1.

Parametry techniczne:
  • - Wymiary - 540 x 335 x (H) 310 mm
  • - Pojemność -20 l
  • - Moc - 600 W
  • - Napięcie - 230 V
  • - Regulacja temperatury - 35-90°C
  • - Waga - 11 kg

W zestawie:
  • - Urządzenie do gotowania potraw sous vide
  • - Separator
  • - Instrukcja
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia