• TERMOMETR GASTRONOMICZNY CYFROWY HACCP NA PODCZERWIEŃ Z SONDĄ OD -60C DO 350C - HENDI 271254

Symbol: 1012284 Przem
407.80
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 16.99
Paczkomaty InPost 16.99
Kurier 17
Kurier (Pobranie) 20
Dostępność Mało
Zostaw telefon
Kod producenta: 271254
Termometr cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą marki Hendi to sprzęt, który umożliwia mierzenie powierzchni na dwa sposoby. Zakres pomiaru temperatury wynosi od -60deg; do 350deg;C ze stopniowaniem co 0,2deg;C. Termometr posiada funkcję kontroli HACCP, która natychmiast sygnalizuje o bezpiecznej lub niebezpiecznej temperaturze za pomocą lampek kontrolnych i podświetlenia ekranu. Stosunek odległości pomiaru do mierzonej powierzchni to 8:1. Automatyczne wyłączanie następuje po upłynięciu 15 sekund. Miernik zasilany jest 2 bateriami AAA (brak w zestawie).
Cechy produktu:
  • - Pomiar za pomocą podczerwieni lub sondy,
  • - Sygnalizacja bezpiecznej / niebezpiecznej temperatury za pomocą lampek kontrolnych i podświetlenia ekranu,
  • - Automatyczne wyłączanie po 15 sekundach,
  • - Zakres pomiaru: od -60deg; do 350deg;C,
  • - Stopniowanie co 0,2℃.

Dane techniczne:
  • - Nr produktu - 271254
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Model - na podczerwień / z sondą
  • - Zakres temp. - od -60deg; do 350deg;C
  • - Stopniowanie - co 0,2deg;C
  • - Dokładność przy pomiarze bezdotykowym - -60/65deg;C ±1deg;C | 65/350deg;C ±1,5%
  • - Dokładność przy pomiarze sondą - -60/-5deg;C ±1deg;C | -5/65deg;C ±0,5deg;C | 65/350deg;C ±1%
  • - Stosunek odległości pomiaru do mierzonej powierzchni (D:S) - 8:1
  • - Funkcja auto-off - Tak (po 15 sekundach)
  • - Funkcja kontroli HACCP - Tak
  • - Zasilanie - 2x bateria AAA (brak w zestawie)
  • - Wymiary (DxSxW) - 39 x 53 x 158 mm

W zestawie:
  • - Termometr cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą - Hendi 271254,
  • - Brak baterii w zestawie.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia