• Nóż do szynki i łososia HACCP do surowego mięsa 490mm - czerwony - HENDI 842928

Symbol: 1003060 Przem
53.30
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 16.99
Paczkomaty InPost 16.99
Kurier 17
Kurier (Pobranie) 20
Dostępność Duża dostępność
Zostaw telefon
Nazwa producenta: HENDI 842966

Profesjonalny nóż do mięs marki Hendi to narzędzie zaprojektowane z myślą o przystosowaniu kuchni do przygotowywania posiłków dla alergików. Charakterystyczna rączka w kolorze czerwonym ułatwia rozpoznanie noża, przez co użytkownikowi łatwiej zadbać o to, by nie miał on kontaktu z alergenami. W celu zapewnienia większej wygody i wydajności podczas krojenia mięs, ostrze ma szlif kulowy, który zapewnia krojenie bez przywierania.

Cechy i funkcje:
  • - nóż spełnia wymagania norm HACCP,
  • - szlif kulowy zapobiega przywieraniu krojonych produktów,
  • - antypoślizgowy czerwony uchwyt z polipropylenu (nóż do szynki, łososia),
  • - ostrze ze stali nierdzewnej,
  • - możliwość mycia w zmywarce.

Parametry techniczne:
  • - Seria produktowa - HACCP
  • - Materiał ostrza - Stal nierdzewna
  • - Materiał rączki - Polipropylen
  • - Długość ostrza - 350 mm
  • - Grubość ostrza - 1,7 mm
  • - Długość noża - 490 mm
  • - Kolor - Czerwony

W zestawie:
  • - nóż do surowego mięsa zgodny z normami HACCP.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia